WELKOM BIJ Simon Pannekoek FOTOGRAFIE

Even kennis maken

Ik ben Simon Pannekoek, 30 jaar, Woonachtig in Alkmaar. Fotografie is mijn hobby en mijn passie. Wat ooit begonnen is als voor de leuk, is nu uitgegroeid tot een professionele bezigheid. Omdat ik meer uit mijn hobby wilde halen, ben ik met een vakfotograaf op pad geweest om zo de kneepjes van het vak te leren.

Inmiddels mag ik voor zo'n 30 á 40 evenementen, en verschillende organisaties hun evenement vast leggen. Iets waar ik heel trots op ben! Omdat evenement fotografie nog steeds voelt als hobby blijft het leuk om te doen. Naast evenementen maak ik ook nog andere reportages, voor zowel de particuliere- als voor de zakelijke markt.

Als fotograaf houd ik mij bezig met evenementenfotografie, portretfotografie, productfotografie, projectfotografie, bedrijfsfotografie, sportfotografie, luchtfotofotografie, feesten en partijen .


Ook opdrachten op maat gemaakt zijn mogelijk.

Zo verzorg ik onder andere pres fotos voor artiesten, Product fotos voor bedrijven en Portret fotoshoots voor particulieren. Dit zal in de toekomst nog worden uitgebreid met trouwreportages.

Ik leg de sfeer en momenten zo goed mogelijk vast, Met bewerking en aanlevering die precies zijn afgestemd op jou wensen. Ik regiseer niet, ik registreer. Dankzij mijn ervaring en duidelijke communicatie, kom je nooit tegen verrasingen staan.

Mijn fotografiestijl is te omschrijven als creatief. Door open te staan voor wensen en ideeën, komen we altijd uit op een fantastisch resultaat! 

Mijn werk is te zien op deze website, maar het beste is om mijn werk te bekijken op Facebook of instagram.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Op zoek naar een professionele fotograaf?

Heb je een ervaren fotograaf nodig voor bijvoorbeeld een evenement, Feest, Product, je huwelijk Of misschien wens je enkele fantastische portretten te laten maken? Of heb je zelf een idee? 

  •  Te boeken per uur. Dag Deel. Of Opracht.

  • Onopvallende fotograaf: Perfect voor evenementen, Feesten en Bruiloften.

  • De foto’s nabewerkt, in groot bestandsformaat (JPEG), digitaal geleverd met wetransfer.

  • De vrijheid om met de foto’s te doen wat jullie willen. Dus zelf afdrukken en doorsturen.

  • Geen maximum aantal foto’s.

  • Een snelle levering van de foto’s. 

  • Opnamen en nabewerking opmaat.

  • Flexibele en betaalbare fotograaf. Tarief n.o.t